Párommal rendszeresen marihuána fogyasztók voltunk( nem Magyarországon élünk) Babát szeretnénk, így hogy abbahagytuk a használatát, hisz van célunk nem árthat a babának hogy ilyet használtunk?
Nem tett kárt az ő spermájában? Illetve az én petesejtjeimben?
Fiatalok vagyunk,sajnos hibáztunk.
De abbahagytuk várjunk 2 hónapot és elkezdjük? Vagy nem kell várni?
Ezek szerint Hollandiában éltek. Itt le van írva minden: [link]
De a haziorvosoddal is el lehet nyugodtan beszélgetni erről
Úgy tudom, annak nincs ismert káros hatása.
Sokkal többet árt a sima, dohányos cigi.
Köszönöm, Canadába élünk egyébként
Tudom ott nem az a helyzet mint Hollandban.
Köszönöm 2-es
Párom felvetette hogy milenne hogyha néha-néha még csinálnánk
De jobbnak tartom ha teljesen felfüggesztjük
"Is it harmful to use marijuana before pregnancy?
Yes. Before pregnancy, using marijuana can affect your fertility and make it hard for you to get pregnant. Marijuana can affect:
Hormones that your body needs to get pregnant. Hormones are chemicals made by the body.
Your menstrual cycle. This is the process of your ovaries releasing an egg every month.
A man’s sperm count (the number of sperm he makes). A man’s sperm fertilizes a woman’s egg to begin a pregnancy."
A női petesejt annyi idős, mint maga a nő. Ezek nem termelődnek, hanem velünk születnek (nem úgy, mint a sperma). Így minden elszívott cigi, drog vagy megivott alkohol hatással vannak a pete minőségére.
"A nőknek születésükkor átlagosan egy-kétmillió petesejt található a petefészkükben, a petesejtek a menopauzáig havonta érnek. Egy húszéves nő átlagosan 200 ezer petesejttel rendelkezik. Ez a szám a 30-as évekre megfeleződik, 40 éves kor felett pedig mindössze 2000-re csökken."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!