Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A frontinra mennyi idő alatt...

A frontinra mennyi idő alatt lehet rászokni?

Figyelt kérdés

GYógyuló, józanodó alkoholista vagyok és mióta egyáltalán nem iszom, frontint szedek.

Nagyo lenyugtat, kisimít, jól érzem magam tőle, sokat segít.

De olvastam róla hogy nagyon könnyen rá lehet szokni, ezt szeretném elkerülni.

Meddig veszélytelen a használata?

Jelenleg 2*0,5 mg a napi adagom. Kereken 1 hete szedem.

2023. márc. 5. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Gratula a józansághoz!

A nyugtató rászokás idejét nem lehet előre megmondani, vagy kiszámolni. Mindenkinek más, elsősorban egyéni genetika, de más tényezőktől is függ. Valaki hamar rászokik, pár hét, mások meg hónapokig szedik, utána könnyen le tudják tenni. Én azt mondom, hogy 1-2 hónapig még biztonsággal szedhető. Azon felül minél tovább és minél többet szed az ember, annál nagyobb a veszélye a rászokásnak.

2023. márc. 5. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szintén gratula! :)
2023. márc. 5. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy meddig veszélytelen azt senki nem tudja előre megmondani. Mindenkinél más a hozzászokás ideje. Ha úgy érzed magad mielőbb csökkentsd!
2023. márc. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!