Milyen munkavédelmi cipőt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Melóhelyet váltottam. Az előző munkahelyemen aránylag nem voltak gondok a munkavédelmi cipővel viszont ahol most vagyok katasztrófa. Sok járkálással jár a munkaköröm (mint ahogy az előző helyen is). Ezzel a cipővel az a baj hogy a sok járkálás után nem tudom elmondani hogy de fáj a lábam pontosabban a talpam (egyébként lúdtalpam van, de ez az előző munkahelyen nem volt gond). Napi 12 óra munkavégzés után kell egy jó pár óra pihenés mire megnyugszik megpihen a lábam. Milyen munkavédelmi cipővel lehetne ezt orvosolni?2023. márc. 4. 11:33
1/6 anonim válasza:
Egyik munkavédelmi cipő sem véd meg a munkától:(
2/6 A kérdező kommentje:
Közérdekű információt hallottak.
Köszönjük
(A semmit)
2023. márc. 4. 11:45
3/6 anonim válasza:
Minél egyenesebb belső talpúval, amibe csináltass egyedi talpbetétet.
Erre nem szabad sajnálni a pénzt, olyan, mint a matrac, amin alszol.
4/6 A kérdező kommentje:
Márkát esetleg tudsz mondani?
2023. márc. 4. 11:50
5/6 anonim válasza:
Semmilyent. Mind tönkrevágja 990 ember lábát, azért, hogy 10-et megmentsen a kis lábujj töréstől.
6/6 anonim válasza:
en egy s2es Artra Arawaba setälok bele eves szinten 3-5000 Km-t, széles es Aluminium az orrbetet, csuszäsmentes a talpa, es megfelelö a pärnäzäsa hogy a sulyom ne verje szet a terdeimet az egesz napos setälästol/rohanästol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!