Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álomból úgy felriadni, hogy...

Álomból úgy felriadni, hogy rosszul van az ember?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma reggel úgy felriadtam egy rossz álomból, hogy vert nagyon a szívem, hányingerem volt, alig bírtam Magamat fel támasztani inni és nem nagyon akar ki menni az érzés, hogy valóságos volt.

El akartak kapni álmomban, valami nagyon ronda el mutálódott néni (nem is néztem semmi ilyet), és pont akkor keltem fel, amikor nagy erővel arrébb lebegtem álmomban.

Az érdekelne, hogy normális az, ha valaki ennyire nagy rosszullléttel riad fel egy álomból?

Ez gyakori?

Stressztől esetleg lehet?

Tegnap egy kicsit érzelmi hullámvasúton voltam és napvégére kaptam egy nagyon ronda mondatot is, de nem vettem fel akkor nagyon, nem éreztem annyira stesszelőnek a mondatot.

A felriadás óta egész nap teljesen stresszes vagyok, mint ha trauma ért volna és érzem, hogy nagyon meg kell nyugodnom.

Azzal az illetővel nem akarok és nem is mernék beszélni, aki írta Nekem a mondatokat.

Szóval ez normális Maga így, hogy valaki úgy fel riad, mint ha kirántanák abban a pillanatban az álomból és benne ragad félig a tudata és ennyire rosszul lesz fizikailag?

Szívritmuszavaros vagyok, szedek rá gyógyszert folyamatosan, de félek, hogy az ilyenek miatt fel fog menni megint a pulzusom, ha gyakoriak lesznek az ilyen felriadások.

Életemben először ébredtem így álomból.

Szóval hogy normális az ilyen, mindenkivel van ilyen és előszokott fordulni?

Nem találok semmit neten, de lehet rosszul keresem.

Köszönöm előre is a segítséget.

2023. márc. 3. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is ébredtem már így. Vert a szívem, tisztára rosszul voltam, pedig nem ért semmi rossz élmény. Ilyenkor felkelek, kinyitom az ablakot, friss levegőt szívok, iszok egy kortyot aztán megpróbálok visszafeküdni.

Ha nem sikerül, akkor bekapcsolom a TV-t vagy telefonozok kicsit, amég megnyugszok.

2023. márc. 3. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ komolyan.

Sajnállak nagyon viszont megnyugtat, hogy nem vagyok ezzel egyedül, hogy " van ilyen, majd elmúlik ".

Csak Velem sose történt még ilyen és annyira intenzíven rossz volt, hogy azért megijed az ember, hogy valami van Vele vagy gyakorisodni fog.

2023. márc. 3. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Befolyásolhatja az életviteled, esetleg a sok stressz, rossz étkezés. Ha sokat agyalsz, sok gond ér, akkor szokták rémálmok gyötörni az embert.

Ha gondolod, akkor igyál meg lefekvés előtt pár órával egy kis citromfű teát! Az segít a nyugodt alvásban!

2023. márc. 3. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó ötlet az 95-100-max 110 körüli átlag vérnyomásra?

Lehet megkéne próbálnom, ha nem viszi le jobban így is.

Nagyon rossz volt, nem akarnék még egyszer így ébredni.

2023. márc. 3. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Alacsony vérnyomásra ne igyál citromfűteát! Legfeljebb úgy, hogy hígan iszod, max egy percet hagyd a filtert a vízben! De tényleg alacsony vérnyomásnál nem ajánlom akkor.

E

2023. márc. 3. 20:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm akkor a választ és az ajánlást is, nagyon kedves dolog volt attól függetlenül, tényleg köszönöm!
2023. márc. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!