Véleményeket kérek erről a vörös iszap tragédiáról?
Nem tudom mi lesz, de ez még szörnyűbb, mint az árvíz volt. :( Mikor látom a híreket, rám jön a sírhatnék, annyira sajnálom szerencsétlen ott élő embereket. Annyira segítenék nekik, de nincs pénzem. :( El se tudom képzelni, mit tennék, ha velem ilyen történne. Szerintem belebetegednék...
Szegények dolgoznak egész életükben, hogy legyen valamijük és akkor 1 perc alatt odalesz minden.
Meg az a sok állat, az értékes termőföldek...mert egy árvíz után kb fél évvel - 1 évvel később rendbe jön a föld, de egy ilyen után? 20 év alatt se...
Szörnyű, tényleg. :(
Én Pápa mellet lakom tehát nem messze a tragédiától, és a Marcal folyó is kb 5 km re folyik tőlünk. Igazából az aggaszt, hogy állítólag radio-aktív sugárzása is van annak az iszapnak.
És szerintem rosszabb is lesz majd a helyzet, mert errefele szakad az eső, és az még bele is mosa jobban a földbe és a folyóba.
Borzasztó! Nagyon megrázott amit a médiából figyelhettem.
Nagyon sajnálom az embereket.
lehet hogy,nem ide tartozik,de 3 nappal ezelőtt volt egy fura álmom,mégpedig,hogy vegyvédelmi ruhában álltam egy rokonom udvarában.Szokatlan mivel 15 éve voltam katona,azóta nem hordtam ilyesmit.De azért leírtam.
Tudom,hogy ez máshova tartozik,de le kellett írnom.
"radio-aktív sugárzása is van annak az iszapnak"
Az jelentéktelen!Az a baj hogy lúgos maró és ha megszárad a pora belélegezve tüdőbetegséget okozhat. A házakat nem károsítja annyira mint az árvíz, és a lúg sem károsítja a házakat.
Én is Pápa mellett lakom Mihályházán egy kis faluba és mi sem vagyunk túl messze a marcaltól..
Ezért bosszantott fel mikor valahol olvastam már nem tudom hol,hogy a Marcalnak mindegy csak a Duna ne kerüljön bajba.
Nekem meg az mindegy hogy a Duna kerül bajba.. Jó azért nem mindegy mert így is nagy a baj,nem kell hogy nagyobb legyen.. Felháboritó hogy emberi mulasztás végett történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!