Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meddig nem volt szaglásod és...

Meddig nem volt szaglásod és izlelésed, mikor koronás voltál?

Figyelt kérdés
Hány napig tartott a szaglás izlelésed elvesztése? Esetleg valamivel rá lehet segíteni, hogy előbb vissza jöjjön?
2023. febr. 27. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb 3-4 napra ment el teljesen, utána azért kellett olyan 2 hét, hogy visszaálljon a régi szintre.
2023. febr. 27. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem el se ment a szaglásom, de tudok olyat, akinek egy év után még mindig nem normális a szaglása. A kávét, hagymát undorítóan büdösnek érzi, pedig szerette mindkettőt.
2023. febr. 27. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A szaglás 4-5 nap, de mondjuk nekem minden orrfolyásosnál elmegy, az ízérzékelés 1-2 nap volt.
2023. febr. 27. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ízlelésem nem ment el, szaglásvesztésem 1 napig volt. Viszont rokonom, aki kb. ugyanakkor volt koronás (decemberben), még most sem érez rendesen semmit.
2023. febr. 27. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Utána két héttel bezárólag még intenzíven javult, azóta már nagyon lassan, szóval néhány esetben még mindig csak majdnem olyan mint előtte, de még nem...
2023. márc. 12. 01:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem elment hanem eltorzult! Két napja tart azt hiszem de borzalmas ízeket érzek! Például a mentolos rágó vagy a tea mintha valami keserű méreg lenne, de iszonyatos erős ízzel.

Van itt valaki aki így járt?

Félek hogy így marad mert ez valami kibírhatatlan.

aug. 5. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!