Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megrúgták az ádámcsutkámat,...

Megrúgták az ádámcsutkámat, ami most eléggé fáj, mi történhetett vele?

Figyelt kérdés

Még nem voltam dokinál, de félek hogy mi történt vele. El tud repedni/törni a pajzsporc?

(Verekedés közben sérült meg, a rúgás után kb fél percig alig kaptam levegőt, illetve nem tudok nyelni annyira fáj)

2023. febr. 24. 16:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 pár napig bent maradtam a kórházban megfigyelésre (meg ugye nem tudtam enni, szóval infúzióval tápláltak. Most még viselekegy nyakrögzítőt. Amúgy eléggé sajog és nyelni kínszenvedés, de kaptam fájdalomcsillapítókat. Mondták hogy annyira ne erőltessem még a beszédet se, illetve ne aludjak hason, de pár hét és rendbe jön (ha nem is olyan lesz mint előtte de rendben lesz kb.)
2023. márc. 1. 06:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Bαsszus, jobbulást! (Egyébként arra voltam kíváncsi, hogy kinézetre olyan-e vagy más-e a végleges állapot mint az eredeti ‒ azért valóban fontosabb, hogy egészségügyileg mi van, ahhoz pedig ismét jobbulást.)
2023. márc. 1. 15:13
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 nagyon köszi, aranyos vagy! Még nem vettem le a nyakmerevítőt, csak 3 nap múlva, akkor beszámolok az állapotáról
2023. márc. 2. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Nos, mi újság? Már nem is 3 nap, de 3,5 hét is eltelt. (#8+10+12 is én voltam)
2023. márc. 27. 20:58
 15/15 gungasam ***** válasza:
100%
Szeretném tudni mit tettek vele? Összekapcsozták? Varrták? Gipszelni biztosan nem lehet...Mit jelent ilyen esetben egy műtét? Talán csak helyre illesztették a darabokat és egy torok rögzítő kötés?
2023. ápr. 23. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!