Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy napra jár tappenz?

Egy napra jár tappenz?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 06:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem, nem kerhetsz. Nem vagy munkakeptelen, csupán egy munkanapra idozitettel egy orvosi vizsgálatot. Erre q szabadsag/szabadnap a megoldás.
2023. febr. 23. 07:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Es mit csináljak az igazolassal??
2023. febr. 23. 07:37
 13/22 anonim ***** válasza:

mivel egy napos betegség nem létezik

de, létezik.

Csütörtökön este lázas leszel, péntek házio, tp, de hétvégén rendeződik, hétfőn dolgozol. Ált munkarendben ez biza 1 nap.

Vagy elvágod az ujjad, varrni kell, aznap nem dolgozol, de másnaptól megoldod, hogy olyan munkát kapj, amit el tudsz látni. Ez is egy nap tp. Nálunk (trm) rendszeres az egy nap).

2023. febr. 23. 07:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Érdekes maskor is kaptam egy napra tappenzt. Amikor szakrendelesre mentem.
2023. febr. 23. 07:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, szakorvosi vizs esetén csak akkor jár, ha a háziorvos arra a napra jófejségből keresőképtelenséget igazol. Beszéld meg vele, megteszi-e, mert nem köteles. Ha nem, akkor két lehetőséged van.

Kérsz igazolást, így a napod, igazolt, nem fizetett, de szünetel a biztosításod.

Vagy szabi.

2023. febr. 23. 07:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Érdekes maskor is kaptam egy napra tappenzt. Amikor szakrendelesre mentem.

Akkor meg mi a reteknek kérdezel???

17/22 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a háziorvos hogy amikor orvosi dolog miatt vagyok tavol es nem tudok dolgozni természetesen jar a tappenz egy napra is
 18/22 anonim ***** válasza:

"Érdekes maskor is kaptam egy napra tappenzt. Amikor szakrendelesre mentem."

Akkor minek kerdezed?

"de, létezik.

Csütörtökön este lázas leszel, péntek házio, tp, de hétvégén rendeződik, hétfőn dolgozol. Ált munkarendben ez biza 1 nap.

Vagy elvágod az ujjad, varrni kell, aznap nem dolgozol, de másnaptól megoldod, hogy olyan munkát kapj, amit el tudsz látni. Ez is egy nap tp. Nálunk (trm) rendszeres az egy nap)."

Hja...

Mondjuk mindegy, mert q kérdező nem beteg, szakorvoshoz megy. Nem jar tappenz

2023. febr. 23. 07:40
 19/22 A kérdező kommentje:
De jár 🤣🤣🤣🤣eddig is jart
2023. febr. 23. 07:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha SZERINTED jár, MI A FAXNAK KERDEZED?????
2023. febr. 23. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!