Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A stroke egybol jelenzkezik?

A stroke egybol jelenzkezik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Evek ota ropogtatom a nyakam, ma egy munkatarsan oda jott hozzam es ezt mondta “Stroke ott fogsz kapni ember” tehat most ennyi ev elteltevel barmikor strokeot kaphatok? Vagy ennek kozvetlen egy rossz ropogtatas eredmenye lenne es egybol strokeot kapnek?
2023. febr. 22. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi köze a strokenak ami az agyi erek vérzése vagy elzáródása ahhoz hogy a csigolyáidat ropogtatod

Maximum a nyakad fog fájni, elkopnak a porckorongjaid, stb stb, tehát nem jó nyilván hogy ha ezt sokat csinálod, de a steokhoz nincs köze

2023. febr. 22. 18:35
 2/4 A kérdező kommentje:
De rakerestem a neten és elvileg lehetseges
2023. febr. 22. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne hidj el mindent amit a neten olvasol.
2023. febr. 22. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen előjele nincsen.Már 3 éltem túl.Jól vagy,aztán már érzed valami nem stimmel.Műtéttel a legveszélyesebbet is túléltem,ami már csodának számit az orvosok körében.Ennek a neve agytörzsi sztrók.
2023. febr. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!