Lesz egy műtétem és spinális érzéstelenítést fogok kapni. Nagyon félek tőle, hogy fájni fog, ahogy beadják. Milyen érzésre számítsak?
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 21:33
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Gyerekkoromban sok ilyen vizsgálatom volt, egy tűszúrásnál többet nem éreztem, háton eleve elég kevés ideg van, inkább ijesztő és sokkal durvábbnak hangzik, mint amilyen. Gyerekkoromban ha kibírtam, akkor más is kifogja.
2/2 anonim válasza:
Nekem spinálissal volt a császárom. Maga a szúrás csak egy pici szúrás, mint egy szúnyogcsípés. Hanem én azt gondoltam, hogy nem fogok semmit érezni. Az igaz, hogy konkrét fájdalmat nem éreztem, viszont zsibbadtam. Alul nem éreztem semmit, de hastól a szájamig zsibbadtam, ami nekem nagyon ijesztő volt, lévén a szívem és a tüdőm környékén is zsibbadt, egészen a számig. Valamikori pánikbetegként ez eléggé megijesztett, senki se mondta el, hogy ez ilyen lesz és normális lesz. Gépek ugye rámkötve, össze - vissza csipognak, azt hittem, a szívemet követi a csipogás és épp összeomlik a keringésem (hipochonder is vagyok) 😂. Kérdem az anesztest, ugye nem omlik össze a keringésem? 😆
Szóval ilyenekre készülj fel. Fájdalmat nem fogsz érezni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!