A proktologusnál kérhetek altatást?
Figyelt kérdés
Kell menjek viszont, kicsit sem bírom a fájdalmat2023. febr. 21. 00:09
11/19 anonim válasza:
Nyilván ha nem hagyod, akkor nem fognak könyörögni neked, csak akkor felesleges elmenni. Nem tudom mi a konkrét probléma, de ha csak végbéltáji probléma van, akkor nyúlkálni benned nem fog semmilyen eszközzel, ha meg ez szükséges, akkor úgyis megbeszéli veled, ha halasztható, akkor meg megbeszéltek erre egy újabb időpontot, hogy fel tudj rá készülni, tudj tájékozódni.
12/19 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy nem hagyom hanem hogy nem fogom kibirni
2023. febr. 24. 08:54
13/19 anonim válasza:
Mondjuk ez már jobb hozzáállás. Ki fogod bírni, meglátod semmi baj nem lesz, nyugi, ne görcsölj erre rá.
14/19 A kérdező kommentje:
Ha nem akarnám engedni akkor alapból el se mennék. Hát remélem nem lessz baj.
2023. febr. 24. 09:11
15/19 A kérdező kommentje:
Na voltam, végre túl vagyok rajta. A fizikális vizsgálat fájt és utána feldugott valami csövet na az maga volt a pokol.
2023. febr. 25. 00:22
16/19 anonim válasza:
Milyen csövet? Akkor hős vagy, de remélem a problémádra is lett vagy lesz megoldás.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a pontos neve de azt tudom hogy valami kamererás eszköz
2023. febr. 25. 12:37
18/19 anonim válasza:
Valamilyen endoszkópos vizsgálat volt akkor.
19/19 A kérdező kommentje:
Igen az de nagyon rossz volt.
2023. febr. 25. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!