Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történhetett velem szerda...

Mi történhetett velem szerda hajnalban?

Figyelt kérdés

Kedd este átjött a barátnőm hozzám, és nagyon jól elvoltunk egészen kb. hajnal fél 1-ig, amikor éppen a telefonomon görgettük a galériámat közösen (ez az utolsó emlékem amikor még "magamnál voltam"), majd egyszer csak szép lassan elkezdett eltompulni az egész valóság, illetve a testem teljesen "könnyű lett" és alig éreztem valamit (itt most látáson és halláson kívül minden másra gondolok, illetve a telefonom tapintása is megváltozott), viszont az a durva hogy ez nekem fel sem tűnt, csak amikor pár másodperc múlva visszakerültem a valóságba (az ezt megelőző másodpercek amúgy perceknek tűntek, mintha teljesen lelassult volna az idő), és akkor elkezdtem bepánikolni, mert ismét elkezdett eltompulni és lelassulni minden (és így volt ez kb. egy órán keresztül hullámokban, amik idővel egyre jobban gyengültek), én pedig végig azt hittem, hogy szívrohamom vagy agyvérzésem van, és azért változott meg így minden. Egyébként ez alatt az idő alatt beszélni is alig tudtam mert a legtöbb szót is elfelejtettem, illetve néha azt sem tudtam ki vagyok, de ahogy enyhült ez az egész dolog úgy kezdtem el megint egyre összetettebb mondatokat mondani és normálisabban gondolkodni. A barátnőm közben nyugtatni próbált, hogy csak pánikrohamom van (egyébként soha nem volt még), a mentőket nem merte rám hívni, mert szerinte végig csak rémülten néztem ki és össze voltam kuporodva, nem pedig úgy mint aki mindjárt meg fog halni. Majd kb. másfél óra után, amikor már félig meddig magamnál voltam és visszatértem a valóságba, ha becsuktam a szemem ilyen nagyon szép színes és összetett képeket "láttam", illetve amikor felnéztem a plafonra akkor is fekete fehéren láttam ilyen kaleidoszkóp szerű alakzatokat. Itt már meg voltam nyugodva de még mindig nem tudtam mi történik, majd végül elaludtam, másnap reggel pedig teljesen jól voltam, csak eléggé lesokkolt az ami éjjel történt.

Amúgy ez az egész kb. 3-4 óra lehetett, és az első órában tényleg halálfélelmem volt, csodálom hogy nem hagyott bennem mélyebb nyomot. Szerintetek mi történhetett és mi válthatta ezt ki?

2023. febr. 10. 02:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
A drog rossz. Értem?
2023. febr. 10. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen, Mr. Mackey 😂
2023. febr. 10. 14:48
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Magyarul is mondják ezt "bad trip"-nek. Amikor legközelebb ilyened lesz, ne aggódj az agyvérzés miatt, mert ha ezért még egyszer fizetsz, akkor már úgysincs veszítenivalód.
2023. febr. 10. 16:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Jaj de imádom, mikor a sok tudatlan azt hiszi, hogy MINDEN drog olyan mint a heroin, és pár használat után szinte biztosan függő leszel, aztán megdöglesz tőle... :D

Még jó, hogy az LSD sem fizikai, sem pszichológiai függőséget nem képes kialakítani, nincs bizonyított agykárosító hatása sem, csak tisztán az agyadra hat és ennyi.

Arról pedig nem is beszélnék inkább, hogy az elterjedtebb kábítószerek nagy része amúgy kevésbé káros vagy addiktív mint a dohány vagy az alkohol, csak hát ezt a legtöbb ember elképzelni sem tudja, mivel a média kialakított bennük egy olyan képet, hogy ami drog az fixen halálos és elkerülendő, de annak már nem néznek utána, hogy mik ezek a kémiai vegyületek valójában.

Szóval igen, most jól megmondtátok, hogy mocskos drogos vagyok, de egyébként egy szál cigarettát meg elutasítok és undorom tőle, vajon mi lehet ennek az oka?

2023. febr. 10. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Toljad csak. A te dolgod egyedül. Csak bízni tudok benne, hogy soha nem jössz velem szembe kocsival, mikor váratlanul újra beüt a dolog.
2023. febr. 10. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki írta, hogy ">>mocskos<< drogos vagy", vagy azt, hogy "függőséget okoz".

Ez szalmabáb.

Szerintem valahol jogos a válaszolók felháborodása, mert a hülyét járattad velü(n)k, elfelejtetted közölni már az elején (vagy eszedbe sem jutott?), hogy pontosan ilyen utóhatásai vannak a drognak, amit kevesebb, mint egy hónapja fogyasztottál?

Pláne, hogy közvetlen előtte téptél, mire számítottál?

És tényleg azt gondolod, hogy egy pánikroham jött a semmiből egy flashback-kel egyszerre, és nem a semmiből jött flashbacktől kaptál pánikrohamot?

"Sehol nem olvastam, hogy erősebb lehet a flashback, mint a trip." Biztos véletlenül vannak szabályozva ezek az anyagok, nem azért, mert olyan kiszámíthatatlan a hatása, hogy nem érte meg egy alkohol és gyógyszerlobbi szerű konglomerátumnak rátelepednie, és lefejnie róla egy csomó pénzt.

2023. febr. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!