A 8mm-es fültágitó után még összeforr a fül?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 19:04
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, igen, de nem vagyok benne biztos... nekem nincs fültágítóm :D
2/7 anonim válasza:
a legtöbb embernek igen.
én már több mint egy hónapja kivettem a 2mm-est és még mindig tiszta seb és vér:S
3/7 anonim válasza:
A húgomnak csak egy szimpla fülbevalója volt gyerekkorában. Azóta eltelt 20 év, és még mindig megvan a lyuk, pedig mindig is utálta a fülbevalót, 20 éve nem hordja. Nemrég néztük kíváncsiságból, hogy lyukas-e még, és igen.
Úgyhogy nem túl jók az esélyeid.
4/7 anonim válasza:
Elvileg igen... nekem a 10-es nem nőtt össze teljesen, szóval visszarakom.
5/7 A kérdező kommentje:
és amugy ez hogy szokott menni mármint a tágitás mert sehol nem találok semmmit róla az mondjuk számit hogy nincs ki jukasztva a fülem?
2010. okt. 7. 16:58
6/7 anonim válasza:
Nekem 9-10mm-s volt...2napja vettem ki és most olyan talán 3mm..még kicsit mehetne össze:D
7/7 anonim válasza:
Nekem 14mm van nem tervezem kivenni de ezis beforrna. 8mm simán beforr. amúgy akármekkora beforr ha sebesíted. apropo az előttem lévő hozzászolonak mondanám. a fültágito nem forr me ugy mintha szűz lenne a füled. annyira forr össze mintha fülbevalo lett volna benne valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!