Napok óta intenzív szívverés(alkohol utan)?
Figyelt kérdés
Alkohol fogyasztás után régen is vert a szívem,de másnapra elmúlt.
Az elmúlt időben ha iszok még rá minimum 4 napig intenzíven ver a szívem nyugalmi állapotban is és ez nagyon zavaró, jelenleg is ezzel küzdök pénteken ittam és még most is érzem várom, hogy remélhetőleg minél előbb elmuljon. Ma reggel ittam egy fél doboz energia italt és konkrétan ki akart ugrani egész délelőtt a szívem, egy idejig hanyagolni fogom ennek fogyasztását( ritkan 1-2hetente szoktam inni energia italt). Valakinek esetleg valami tipp, hogy miért tart ez napokig mire elmúlik?Nagyon lehangolo mer nem tudok másra gondolni csak ahogy látom és szinte már hallom ahogy ver a szívem 0-24 be.
18
2023. febr. 7. 18:54
11/18 A kérdező kommentje:
Okes köszi, majd megprobalom habar minden nap veszek be vitamint
2023. febr. 7. 20:09
12/18 anonim válasza:
Az ilyen vegyes vitaminokba kevés van, vagy nincs. Az ideális napi 300 mg lenne. De bármi jó. Próbáld ki legközelebb másnap (de már előző nap is szedheted) és akk kiderül hogy használ-e ;)
13/18 A kérdező kommentje:
Okes köszönöm: )
2023. febr. 7. 20:25
14/18 anonim válasza:
Bisoblock pulzuscsökkentőt írass én is szedem nagyon jó. 165 ös pulzusom volt. Most meg 70-80.
15/18 anonim válasza:
A pohát pálinka helyett igyál egy narancslevet. Vagy ez nem opció?
16/18 A kérdező kommentje:
De,de néha egy szülinap alkalmából csak megihatnek egy pohárral nemigaz?
2023. febr. 14. 15:18
17/18 anonim válasza:
Ja, idd a pálinkát meg az energiaitalt, végül is kit érdekel.
18/18 A kérdező kommentje:
Fiatal korban kell élni az életet én úgy gondolom....
2023. febr. 15. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!