Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hi. Végbélpolipom van,2 évvel...

Hi. Végbélpolipom van,2 évvel ezelőtt derült ki vizsgálat alapján. A doki azt mondta jóindulatú,azzal születtem állítólag..azt mondta nem kell és nem is szabad eltávolítani mert pont ott van ahol ha eltávolítaná pont egy idegszállat sértene meg?!

Figyelt kérdés
Úgy mondta hogy még a székletet se tudnám akor tartani. Akor irt nekem gyógyszert mert be volt gyulladva is,azóta nem nagyon van tünetem…de tartok attól ha nem járok vizsgálatra vagy valami akor rosszindulatuvá vállik,vagy muszáj lenne eltávolítani csak ő mondta hogy nem…nem tudom mit tegyek. Tényleg valakinél nem szükséges eltávolítani??

2023. febr. 4. 19:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9 bocs,de nem magyar vagyok…🙄🙄

#10 van,nem volt! Mert nem lett kivéve..amugy a doki nem mondta hogy kellesz rendszeres kontroll hanem azt mondta hogy így kell éljek vele

2023. febr. 5. 00:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta csak akor menjek vissza ha van valami gond
2023. febr. 5. 00:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor fogadd el, amit az orvos mondott.
2023. máj. 13. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!