Torok mandulaműtét után duzzanat normális?
Figyelt kérdés
Ma volt a műtétem reggel és most nagyon fel van dagadva a torkom belül és gennyes is, ez normális? Nagyon fáj, nyelni sem tudok és beszélni sem.2023. jan. 30. 20:05
1/3 anonim válasza:
Ha jól gondolom, akkor még a kórházban vagy akkor, ha ma volt a műtéted. Akkor szerintem kérdezd meg az osztályon dolgozó orvosokat, nővéreket. Itt nagyon kicsi az esély arra, hogy fül-orr-gégész szakorvos válaszoljon. Holnap reggel egészen biztos lesz vizit, akkor lesz vizsgálat is. De az is biztos, hogy pár óránként benéz hozzád egy nővér. Jobbulást és kitartást!
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon fel volt dagadva, konkrétan egy pindurka falat sem tudott lemenni a torkomon. Pépes kaját is úgy préseltem le nagy nehezen, sőt kívül is látszódott hogy a nyakam is meg volt dagadva.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2023. jan. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!