Hi. Már egy órája azt érzem hogy a lábfejem,egész majdnem térdig a nagylábujjamtol de mintha csak a fél lábfejem el lenne zsibbadva,főleg a bőr rajta. Mikor a körmömmel megérintem vagy valami nagyon tompának érzem. Mit tegyek? 19/L
Nekem az agyam zsibbadt le ettől a kérdéstől.
Egyébként ha megnyugodsz elmúlik. Hipochondriás vagy.
Szerintem is a pánikolással összefüggésben lehet ez.
Még esetleg valami gyógyszer mellékhatása lehet, ha szedsz valamit.
Azóta remélem, elmúlt a dolog.
Szerintem menj be a sürgősségire, az idődön kívül mást nem nagyon veszíthetsz.
Nem ijesztgetésnek szánom, de nekem volt hasonló egy olyan fél éve. Én hipochonder, pánikbeteg vagyok, szóval nem igazán vett komolyan a környezetem, de még a magándoki sem, akihez először elmentem. Mindenki győzködött, hogy pszichoszomatikus. Aztán kiderült, hogy egy bizonyos ponton be volt gyulladva a gerincvelőm, demyelinizációs folyamat volt. Még óriási mázlim is volt, hogy nem veszítettem el a járásom és nem lettem inkontinens, mert ezek elvileg nagyon gyakoriak ilyen gyulladásoknál.
Tényleg nem pánikoltatásnak írom, teljesen meggyógyultam azóta, csak azért leírom, hogy nem kéne gúnyolódni, hogy az "agyam zsibbadt le", meg látatlanban megmondani, hogy csak a pánik. Velem is ezt tették, és marhára nem volt igazuk. Egy fizikai panaszra csak akkor lehet azt mondani, hogy pszichoszomatikus, ha voltak vizsgálatok, amelyek kizárták az egyéb lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!