A nőgyógyász használ injekciós tűt?
A tesóm azt mondta hogy ki hívja az ügyeletes orvost.
10
Nem tűrőm mert nem bírom úgy fáj. Nem azt mondtam hogy nem kérem hanem hogy ott is fáj.
11: tényleg? Nem tudtam. Egyszer kaptam combba. Totál beállt tőle a combom. Akkor azt mondták, hogy azért mert az izomba mehetett és az nem jó. A fenék meg nagyrészt zsír.
Meg saját magamnak is kellett vérhigítót adnom. Ott is kihangsúlyozták, meg a leírásában is benne van, hogy zsírba kell adni.
13 függ a beadás mondjától, mert a tű mélysége és szöge alapján dől el, hogy izomba megy vagy csak bőr alatti kötőszövetbe (ami zsír).
Neked is igazad lehet, de én pont im injekciót kaptam egyszer farpofába, az is jól bekeményedett.
15
Tudom. és nem is cirkuszultam se nem mondtam olyant hogy nem kell. Csak az egyik válaszoló írta hogy azért adják oda hogy ne fájjon és arra írtam válaszként hogy ott is fáj, de persze nem arra utaltam hogy nem kérem.
És meg is kaptam, mire ki húzta a tűt annyival jobban lettem hogy tudtam végre mozogni.
16
Bocsi, én a kérdező utolsó kommentjére reagáltam, nem a tiédre értettem :D
17
Bocsi félre értettem.
Amúgy igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!