Nagy wécézés után ti mennyi wc papírt használtok? Nekem sok kéne így szinte mindig meg kell mosnom a fenekem. Hogy kéne hatékonyabban ki törölni??
1: Igen sok időt vesz el, ez főleg munkahelyen gáz, ott a csapra
Feltámaszkodva oldom meg. 2: igen sosem nagy ritkán mikor olyan a széklet hogy utánna szépen ki lehet törölni
En 36 eves koromtol lettem ilyen. Tudom, hogy nem ez a normalis, de nincs lelkierom beltukrozeshez, es eleg sok reszletes vervizsgalaton az latszik, hogy tok jol mukodnek a fontos dolgok, de hianyaim vannak, pl calcium, D-vitamin. Ezeket szedem.
Nagyon jol taplalkozom, de valamiert olajos, zsiros a szekletem, a vizen is latszik. Es sokat eszem, de karcsu vagyok. Illetve kerulom a tejszines, olajos dolgokat, mert egyre jobban megfekszik a gyomrom.
En is utana szeretnek jarni. Igazabol tenyleg mas tekintetben egeszseges vagyok, minden orvos megdicseri a taplalkozasom. De ez vmi felszivodasi zavar, a zsirok mintha nem szivodnanak fel rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!