Egy jó pár napja remeg a bal hüvelykujjam, főleg este és zavaró, napközben is néha néha, ez mitől lehet? valakinek tapasztalata van, hogy ezzel meddig kéne várni, mikortól kéne dokihoz menni? 21/f
En pl egy nagyon erzekeny idegrendszeru ember vagyok. Kb 10 eves koromban volt, hogy eloszor rangatozott a szemem alatt egy ideg par napig.
Azota neha a hatam kozepetol kezdve barhol elofordul, szinte fel sem tunik. Amugy tok normalisan elem az eletem, csak rajtam minden latszik.
Persze ha a Parkinson-korhoz hasonlo lenne, szerintem akkor latnad, hogy ez mar mas kategoria.
Biztos, hogy elmulik, de ha figyeled, nehezebben. En huszonevesen egy idoben a tenyeremen, ujjaimon levo erekre kattantam, nagyon atlatszottak, kidagadtak, egyszer el is pattant egy hajszaler. Most otven koruli vagyok, en amugy no, es szep baba tenyerem van, de anno majdnem bekattantam, feltem, hogy ronda csupa er leszek.
Ha elhiszed, hogy ez is belefer a lightosabb idegbajba, massal tudsz foglalkozni, es elmarad.
Azóta el múlt, tegnap óta nincs már.
Köszönöm mindenkinek aki írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!