Létezik hangváltoztató beavatkozás?
Arra gondolok, hogy a hangszálakkal valamit tudnak e csinálni. Egész kiskorom óta szeretnék rappelésbe belevágni, ha mást nem is, de hobbi szinten mindenképp. A barátaim, ismerőseim szerint a szövegekhez nagyon is van tehetségem, de a hangom nagyon nem tetszik saját magamnak. Épp ezért még nem is rappeltem senkinek. Mindenki mondja, hogy "de a raphez nem kell jó hang"
Nem a lófa..-t nem. Ha nem hangzik jól a hangod, akkor régen veszett ügy. Nekem alapból beszéd közbe sem tetszik, szerintem megkaptam a világ kb lerosszabb, legrekedtebb hangját. Örülnék ha mélyebb lenne és kevésbé rekedt, konkrétan ha e-zek akkor csak recsegést hallasz a trokomból. Ezért érdekelne, van e valamilyen beavatkozás manapság, hogy a hangodat méllyítsék, vékonyítsák stb.
Miért használsz trágár szót?
Orvosi beavatkozást csak betegség miatt végeznek, kivéve a szépészeti műtéteket.
#2 én sem értem
#1 igen, ahogy pl plasztikai műtétek, gondolom ha létezne/létezik hang változtatás akkor azt is arra fele kell keresni. Nem valami nőies vagy egyéb hangot szeretnék, csak simán kis változásokat a hangomban :)
Négylábú patás állat szaporítószerve hogyan kerül a képbe?
Nem végeznek ilyen beavatkozást pénzért sem.
#4 nem igaz, van akinek rekedtes hangja van es jol all, azonban ez ritka es nekem nem all jol.
Valaki tudna írni esetleg egy normális, tartalmas választ? Megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!