Pánikbetegség ,stanazol kölcsönhatás vagy mellékhatás?
Eleve azt se értem miért pont stana, annyira tipik tájékozatlan kezdők ezek, meg kéne jól pofozni az ilyet.
Nem rosszbol, te is olyan vagy, hogy edzel, konnyiteni akarsz a fejlodesen, hallod a szot, hogy szteroid, utánna olvasol, de eppen hogy csak egy 5 percet, azt is csak a tabletta feleket, aztán kivalasztod, hogy neked márpedig a stana/dana/oxa stb kell mert az a tuti, nem kell szúrni.
Bicskanyitogató ez a tudatlanság és az emberi butaság. Mert annyi eszed nincs, hogy komolyan utánna nézz, csak azt látod, gyenge tabletta (oxa esetében) kisebb a mellékhatás aztán kész is vagy fogod a pár ropogós Mátyást és elindulsz megvenni.
Neked nem való szteroid és akik ilyen tudással rendelkeznek, mint te azoknak szintén nem. Sosem tablettaval kell kezdeni. Sőt az első kúrát nem is szokás keverni. Csak tű és csak teszto. Mert azt ismeri a szervezet elsősorban. Ebből is a gyors propi. Mert gyorsan ürül ha gáz van. Azzal kell tapasztalatot szerezni elsősorban és szúrni kell, nem bohockodni. Persze vannak retardált majmok. Nekem is annó trent ajanlottak elsőre. Már akkor kirohogtem az ilyen majmokat, mert tobb tudasom volt hozzá, mint nekik. Tren susta kura vegen hcg. Vagy deca susi kura vegen hcg ozt csókolom. Az elmaradott eszű embereknél így néz ki egy kúra. A 60as években leragadt pihentagyuaknal.
Sajnálom hogy hosszú lett, nem bántani akarok senkit, de az ilyen kérdést mikor meglátok felmegy a pumpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!