Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Testmozgás után lehetséges,...

Testmozgás után lehetséges, hogy mindig belázasodok?

Figyelt kérdés
Már többször kezdtem el fogyókúra mellett edzeni, itthon, de sajnos mindig az lett a vége, hogy lázasodni kezdtem, mellé egyszer cysta is lett a méhembe amitől a menstruációm is kimaradt. Nem durva edzésről van szó hanem napi 20-30 felülésről, gugolásról, ilyenek. Lehet összefüggés? Mi lehet a gond?
2023. jan. 8. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Marmint rendesen, megmerted a homersekleted, az pedig mindig 37,5 fok fele ment edzes utan?
2023. jan. 8. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, pár nap edzés után magas lázam lett 39+ és teljesen el ment minden erőm. Ez volt decemberbe, előtte 4 évvel volt a cysta ami kb. 2 hónap edzés után alakult ki, szintén lázzal együtt. Ezért gondoltam erre, hogy lehetséges, vagy más oka lehet? Egyébként nem igazán szoktam beteg lenni. Talán más tornával kellene kezdenem ami először nem ennyire megterhelő, majd fokozatosan váltani? Nem vagyok vékony, viszont szeretnék végre változtatni picit.
2023. jan. 9. 06:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, nekem ez igy eleg veletlennek hangzik. Meg ha rogton utana lenne, azt mondom, oke, van valami osszefugges, de igy?

A nogyogyaszati ciszta meg altalaban hormonalis, az edzes pedig pont, hogy segit rendberakni a hormonokat, testet, szoval annak biztosan nincs koze hozza.

2023. jan. 9. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Akkor bátran újra kezdem, hátha. :)
2023. jan. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!