Pattanásos hol zsíros hol száraz bőrrel mit kéne kezdeni?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok de még mindig küszködök a bőrproblémáimmal.
Most épp gyulladt nagyon az arcom. Van mikor száraz a bőrön, de most épp zsíros.
Fiatal koromban rosszabb volt de szeretném ha nem lenne ennyire se pattanásos.
2023. jan. 6. 17:18
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még felírják -e, nekem 15 éve Sotret nevű gyógyszert írt a doki, ha jól emlékszem 6 hónapig kellett szedni. Nem vicc, azóta egy darab pattanás nem volt az arcomon.
2/10 anonim válasza:
Kombinált bőrtípusod van. Tehát pattanásos-zsíros, de közben hámlik. (Ha jól értem.) Menj el kozmetikushoz, Ő ajánlani fog termékeket rá.
3/10 anonim válasza:
21 éves vagyok, ugyanezzel a problémával. Jártam már ingyenes és fizetős bőrgyógyásznál, használtam amiket felírtak, kipróbáltam az étrendváltoztatást, minden baromságot, kozmetikushoz is jártam (négynél is, de az összestől rosszabb lett), de megoldást eddig nem találtam...
4/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen bőröm van. Cerave termékeket próbálj ki, de mindenképp menj el kozmetikushoz vagy ha nagyon rossz akkor bőrgyógyászhoz.
5/10 anonim válasza:
#3 Én 32 vagyok, és én is végigpróbáltam már mindent. Gyógyszerek, kozmetikumok, vitaminok, ezerféle étrend, mindenféle kivizsgálások sora, stb. Semmi eredmény. Mondjuk apukámnak is ilyen volt a bőre, meg a nagymamámnak is. Szerintem vannak akiknek simán ilyen a bőrük és nem lehet vele mit kezdeni. :/
6/10 Gerelyke44 válasza:
Dalacin-T emulzió. Vényköteles de az rendbe fogja tenni az arcodon a gyulladt pattanásokat. Az elmúlt időszakban feltételezem, hogy jelentősebb mennyiségű zsíros, cukros élelmiszert fogyasztottál. El tudom képzelni, hogy ez most visszaüt.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem azt hiszem a Dalacint említette egy ismerősöm. Azt mondta olyan mint egy golyós dezador. Remélem lesz valami megoldás.
2023. jan. 6. 19:03
8/10 Gerelyke44 válasza:
Jól említette az ismerősöd. Több fajta létezik belőle. Ami neked kell az átlátszó műanyag dobozos, kenőfejes. Segíteni fog.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerintetek a többi kencémet hagyjam?.
Van Nebulon Tini Tonik, Garnier arc gél, folyékony fekete szappan, garnieles citromos arclemoso.
Valami maszk de nehéz lemosni nem sűrűn fogom használni mert 15 perc alatt kaptam le a fejemről
2023. jan. 6. 22:57
10/10 A kérdező kommentje:
Ha helyre jönne gondolom utána ezek se ártanak
2023. jan. 6. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!