Hangos szomszédok ellen valami?
Új szomszéd költözött a mellettem lévő lakásba,ami nagyon közel van,szinte teljesen egymás mellett vannak az ajtók.
Éjjel 2ig hangosan röfögve röhög,visít.
én korán fekvő/korán kelő vagyok,mert iroda előtt reggel korán mégedzemi megyek.
majdnem minden reggel hajat mosok,gondoltam visszaadom neki reggel 6kor max fokozaton a hajszárítóval,de így sem hagyná abba gondolom.
valami tipp? már 1x szóltam neki,de semmi se változott.
A munkám nehéz szellmi munka,muszáj kipihennem magam,de így nem megy.
26N
És amikor szóltál neki mit mondott?
Én szólnék még egyszer, és ha nem hatásos, akkor minden reggel 6-kor hangos zenére ébrednenek.
Teljesen átérzem, nekem is ilyen "jószomszéd" jutott, szintén albérlet. Rendőrség, kanbulik, napközben is ordítozás,káromkodás. Home officeban vagyok, az ügyfelekkel kedvesnek kell lenni, amikor meló közben produkálja magát, legalább véd a headset. Éjjelre csak a füldugó vált be, megtaláltam a számomra kényelmeset,zajszűrőt, évek óta használom. Ha hőzöng, fülhallgatóval relax zene, sorozat, utána váltok a füldugóra és vagy olvasok picit és alszom.
Próbáltam vele 5 év alatt jópárszor beszélni, de az egész família ilyen, esélytelen.
Nincs jobb ötletem sajnos. Tulajnak, közös képviselőnek stb lehet szólni, nálunk sajna elnézik hogy stiches a csávó.
köszi!
milyen füldugót használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!