Fizetnem kell ha megyek orvoshoz?
Figyelt kérdés
December 10.én befizettem a decemberi tb jàrulékot
Viszont a papiromon az áll hogy a decemberit e év január 12.ig befizethetem
Akkor ha jol értem most januàr 12.ig mehetek orvoshoz anélkül hogy fizetnem kéne mert él a jogviszonyom
Vagy már nincs “fizetett” tbm mivel a januári hónapot mèg nem fizettem ki mert nem küldtek semmi csekket
(Nem bejelentett munkahelyem van és magamnak kell fizetnem a tbmet) bocsánat ha kicsit zavaros lett de remélem érthető
2023. jan. 3. 08:09
1/3 anonim válasza:
6 hónap elmaradás után utasítják el az ingyenes ellátást. A tiéd rendezett státuszú, ha eddig fizettél.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Tied rendben van. Január 12-e után is mehetsz orvoshoz és TB ellátást vehetsz igénybe, támogatott gyógyszert is kiválthatsz.
3/3 anonim válasza:
Nem kell fizetned, a decemberi fizetve van, január 12 a határidő, a januárit pedig majd február 12-ig kell befizetned, tehát él a biztosításod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!