Speed után ez normális?
Testvérem iszonyat szarul volt 3 napig, 120 as pulzus még a harmadik napon is, végtagjai kivoltak hülve,szédült. Meg kérdeztem hogy mennyit nyomott és azt mondta fél grammot, állitása szerint az nem sok.Ki pihente az egészet és megint menni akar barátjaival speedezni (kb egy hete történt a rosszullét)
Megpróbáltam vele beszélni hogy hagyja abba mert baj lesz belőle de nem hallgat rám, azt mondta hogy ez az úgynevezett lejövő csak és hogy ez normális volt. Ez tényleg normális hogy 120-30as púlzussal haldoklik kb az ágyban vagy küldjem el valami orvoshoz aki segit neki abbahagyni?
Szerintem kamuzott és nem fél g volt az. (Vagy meth amfetaminnal volt felütve, aminek valóban 24 órás hatása van 2 napos lecsúszóval.)
Egyébként teljesen normális. Ezek ezt tudják. Nehogy 130 de bőven több is lehet a pulzus, és egekben a vérnyomás.
Akkor van gáz mikor egyfolytában nyomatja az ember (és nem alszik hetekig) aztán az alváshiány miatt csúnya elborulások, hallucinációk jönnek.
Hiába küldöd amúgy bárhova. Ez az ő döntése. Amíg nem akarja abbahagyni addig nem is fogja.
De sok okos ember van! :)
A lejövő igen, létezik. Ilyenkor szarul vagy, legjobb ellenni otthon. Aki azt írta nem szabad rá alkoholt inni,az megint nem ért semmit hozzá.
Mikor kipróbáltam letoltam 6 sört rá. Semmi bajom nem volt, még csak be sem rúgtam,mert elveszi a hatását. Persze aki gyenge az inkább ne csinálja. Amúgy is érdemes olyannal,aki tudja mikor mi van!
Sokan pánikolnak a szívverés miatt,nem szabad. Mozogni kell valamit,technot hallgatni.
Nekem sürgősségin dolgozó orvos mondta,hogy néha ha csinálja az ember nem akkora baj.
Én már egy ideje ismerem ezt a szert,teljes kontrollban vagyunk mikor lehet,mikor nem,volt hogy két hónapig hozzá se nyultunk,volt hogy két napot fennt voltunk..
Nálunk függőségét semmilyen szinten nem okozott soha.
A lejovo az,amikor a tested sovarog utána,de pl én már akkor nem birnam felrantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!