Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha piercinget csináltatok,...

Ha piercinget csináltatok, miért nem adhatok utána 6 hónapig plazmát?

Figyelt kérdés
Még a tetoválásnál megértem, de a piercingnél miért van ez?

2022. dec. 15. 02:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Mekkora bunkok vagytok.. Tisztelet a kivetelnek..

Mivan ha nem azert ad plazmat,mert annyira kell neki a penz,szimplan lehet csak segiteni akar. Az,hogy honoraljak(kb semmivel szurjak ki a szemed,mikor ok 1,5-2milliot kapnak 1 ember plazmajaert. Ez miert baj? Maximum osztonzik az embereket a plazmaadasra,nyilvan vannak hatranyai.

KEDVES KERDEZO!

Azert nem adhatsz plazmat,mert at lett szurva egy testreszed. Ami nyilt sebnek szamit,hiaba piercingrol van szo. Konnyen gyulladas lehet a szervezetedben,amit rogton nem is vehetsz eszre,illetve a szervezeted elkezdhet azon dolgozzni,hogy kilokje az ekszert,es akkor nagyon erosen dolgozik az immunrendszered. Es ilyen baromsagokat meg ne higyj el,hogy jaj meghal aki kapja. Ha a "kedves" kommentelo tisztaban lenne a dolgokkal,nem irt volna ekkora baromsagot. A plazmat nem emberek kapjak,GYOGYSZERT KESZITENEK BELOLE! Ami azt jelenti nyilvan valamifele teszteket vagy vizsgalatokat elvegeznek a leadando plazmakon,mert lattam mar enis,hogy furcsa alakok,szinte hajlektalanok is mentek plazmat adni. Ok sem ismerik senki eletmodjat,nyilvan jarnak alkoholistak,drogfuggok is akik letagadjak,de meg is adnak. En azt ajanlom,hogy ha szuratsz,mindenkepp vard meg a 6 honapot. De mint plazmaadasra,ugy piercing szurasra is ugy menj,hogy kipihent legyel,egyel normalisan elotte es a folyadek bevitelre is figyelj. Illetve,nagyon nezd meg,hogy hol szurjak a piercinged. Ha lovik,vagy rogton karikat vagy patkot tesz bele,hanyatt homlok menekulj,mert csak a kinlodasert fogsz fizetni.

Remelem tudtam segiteni🥰

Udv: 1 piercinges

2022. dec. 16. 07:36
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

11-es

"A plazmat nem emberek kapjak,GYOGYSZERT KESZITENEK BELOLE!" Ez részben igaz, mert kapják emberek, közvetlenül is vér mellé, én is kaptam.

Nyilván vizsgálják a levett anyagokat, de ha van egy szabály, akkor a kérdezőnek kérdés nélkül ezt be kellene tartania bármiért is szándéka vérplazmát adni, az nem lehet kifogás, amit írtál, hogy láttál ott olyan alakokat akik akár nagyobb veszélyt jelenthetnek.

2022. dec. 16. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

12-es

Hol irtam,hogy menjek nyugodtan plazmat adni szuras utan,mert ugyis veszelyesebb alakok is jarnak. En ezt sehol sem irtam. Sott.. Az ellentettjet irtam. :) Es nyilvan benne van a szabalyzatban,hogy nem szabad sem tetko sem pc utan menni. Nem veletlen. Meg fotozzak is ha uj tetko vagy ekszer van rajtad. Nem tudom,amit en ismerek plazmaado kozpontot,ott csak venynelkuli gyogyszerekhez gyujtik. Igazabol mindegy is,hogy hova teszik ha mar leadtak,de egyertelmu,hogy a szabalyokat be kell tartani,nem veletlen azok a szabalyok.

2022. dec. 16. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudják, hogy új a tetkó vagy az ékszer?
2022. dec. 29. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!