Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek okozhatja a...

Szerintetek okozhatja a gyógyszer?

Figyelt kérdés
3 éve szedek letroxot. Utána kezdett az alhasam feszülni, fájdalom nem jár hozzá, szimplán gázos, ami nem jön ki. Ezzel egyidőben pattanások is kijöttek rajtam, ez mind 3 éve tart. Glutén, laktóz, laktulóz negatív, nincs helikobakter fertőzés, voltam gyomor és vastagbél tükrözésen, 3 gasztroenterológusnál. Nincs ötletem, és megkeseríti az életem. Orvosok is csak fogjàk a fejüket, én meg szenvedek. Aztán jobban belegondoltam, és amikor elmentem endokrinológushoz kiderült az alulműködés, hashimoto,felírták a letroxot, ekkor kezdődött minden. Majd jött még az inzulin rezisztencia, és hisztamin intolerancia. Nincs tejfehérje allergiám se. Ezért gondoltam a letroxra, de sajnos senki, még lehetőségként se hozta fel, hogy esetleg amiatt. Van, hogy reggel erre ébredek, hogy zuborog, feszül, nem kell ehhez ennem semmit, ételtől független kijön. Olvasgattam mellékhatásokról, de ilyet nem írnak, viszont tényleg a szedésénél kezdődött. Megyek a héten újabb gasztroenterológushoz, megkérdezem tőle, hogy lehet-e hozzá köze, mert tényleg az ég világon semmit se tudnak mondani. Azt elfelejtettem írni, hogy voltam hasi és kismedencei ultrahangon, nőgyógyásznál, és tényleg semmit nem találtak azon kívül, hogy nagyon szeles vagyok. Emiatt az ülés, állás, fekvés is kényelmetlen. Esetleg aki szed letroxot, tapasztalt valami furcsa mellékhatást?

2022. dec. 14. 10:42
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem hinném, hogy egy pajzsmirigy hormom pótlás ilyet okozna. Én első körben nem hoznám a kettőt összefüggésbe, így hogy minden negatív. Ha meg nem szeded, akkor amiatt lesz bajod. Barátnőm évek óta szedi, semmi baja nincs.
2022. dec. 16. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Te a bolti eladók, éjjeliőrök, taxisok, stb orvosi szakvéleményére vagy kíváncsi?!

Az orvost kérdezd.

2022. dec. 23. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Megtörtént, le lett cserélve másra. Oda is írtam, hogy aki letroxot szed, talán volt másnak is fura tünete... a válaszod cserébe nem volt hasznos semennyire.
2022. dec. 23. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!