Vért bárki adhat?
Figyelt kérdés
Hogy szűrik ki hogy nincs e valami nemi betegsége? Pl hiv hepatitisz bármi2022. dec. 5. 18:16
1/7 anonim válasza:
Van előtte egy kockázatfelmérő kérdőív, orvosi vizsgálat és néhány dolgot a levett vérből is vizsgálnak.
2/7 anonim válasza:
Ott a helyszínen kiszűrik.
Plusz ki kell tölteni előtte papírokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Van egy csaj akivel kavarhatnék. Volt vagy 30 pasija, legtöbb futókaland, és mindegyikkel gumi nélkül szexelt. Elvileg elég beteg, állandóan baja van, fáj mindene, veséje Mája mit tudom én. Orvosok nem tudnak mit mondani. Szóval félek mivan ha mondjuk HIVes? De azt se merem bemondani neki, hogy uzsgyi vérvételre, és egy teljes std szűrést mutasson, hogy nincs baja amit elkaphatok.
A kérdés meg úgy merült fel, hogy láttam 2 képet is kirakott sztoriba, hogy vért szokott adni. Most rákérdeztem erre, de még nem reagált.
2022. dec. 5. 18:35
5/7 anonim válasza:
Helyben nem szűrnek semmit, kettes. A véradó nem labor.
Kérdőív, vérnyomás, hemoglobin.
Ha gond van majd értesítenek, készletbe vétel előtt szűrnek.
6/7 A kérdező kommentje:
5 értem. Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben? Kérjem meg, hogy menjen el std vizsgálatra?
2022. dec. 5. 18:44
7/7 anonim válasza:
Nekem alap lenne, hogy kérnék std-t, ha hisztizik, akkor pedig azonnal kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!