Milyen mérget tegyek el vagy dobjam ki?
Az osszeset! Semmilyen vegyszert ne erjenek el, biztos, ami biztos. Lehet, hogyha nyel egy kis mittudomen, mosogatoszert, akkor csak hanyni fog 1 napig es nem hal bele, de en ezt se kockaztatnam meg. Az izuk miatt valoszinuleg amugy se tudnak meginni sokat a vegyszerekbol, kis mertekben szerintem egyik se okoz azonnali halalt, de valami karosodast okozhat. Hogy ezek pontosan hogy mukodnek, meg mit csinalnak, passz.
En hulye voltam es elol hagytam egyszer a csoki illatu tusfurdomet. Eskuszom egy masodpercre fordultam el, eppen kiraktam a gyerek pelenkajat a furdoben, mert keszultem kivenni a kadbol, amikor persze bele akart inni, mert hogy o megkostolja. Ekkor volt 2 eves, a nagy kadban furdott es a kad szelen volt ugye a tusfurdo. Utolso pillanatban kaptam ki a kezebol. Azota ilyesmit nem is veszek 😂
Szoval tenyleg mindent el kell pakolni, biztos, ami biztos.
Köszönöm! És ezek a vegyszerek mit tesznek egy átlagos ember szervezetével?
Csak rémisztgetésért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!