Ha a kardiózás erősíti a szívet, akkor a kávé meg a drogok is?
Igazából a kardió is csak annyi, hogy felviszi a pulzusod 140 körülire, jobban dolgozik a szív, meg az izmok és így több kalóriát égetsz el. Egy maratoni futó szíve pl tuti nem áll meg 140 nél, és képes órákon át tartani ezt a magas szívritmust. És ez állítólag full egészséges, jót tesz a szívnek stb...
Akkor most a stimulánsok amik pont ugyan ezt produkálják csak nem kell hozzá csinálni semmit, miért olyan károsak? Ugyan úgy csak megemelik a pulzusod, kávé pl, vagy egyéb drogok (nem vagyok otthon bennük melyik mit csinál pontosan), akkor ergo azoknak is egészségesnek kellene lennie. Persze "rendes mennyiségben", szóval ami nem viszi fel 200 fölé a pulzusod...
Nekem edzés közben simán felmegy a pulzusom 170-180 közé is, lábazáskor pl, a mai nap elvileg 15 percen át 155 és 165 közötti pulzusom volt, 23 percig meg 141 és 151 között és nem haltam bele, nem is ájultam el.
#2 nem értek a drogokhoz, de tegyük fel hogy csak nagyon minimálisat használ valaki, például a Discoveryn mesélte egy volt drogcsempész hogy amikor éjjel nappal vezetett akkor úgy tudott ébren maradni hogy az üdítőjébe rakott egy kis kokót, vagyis bőven "józan" volt csak épp "gyógyszer" segítségével nyomta végig :D Vagyis ha csak nagyon minimálisat fogyaszt valaki, akkor az csak nem fog egy napon át folyamatosan hatni.
Csak rákerestem kíváncsiságból és ezt találtam: "The effects of cocaine last for only a few minutes to an hour, depending on how it is used."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!