Miért fázom ennyire?
Sziasztok!
165cm és 51-52kg-os nő vagyok,aki ha 6 réteget is vesz fel télen,fázik. Ez annyira durva néha hogy remegek is sajnos. Genetikailag vékonyabb vagyok de egyáltalán nem nézek ki kórosan soványnak,szóval nem egy anorexiás kinézetű embert kell elképzelni. Eszem amennyi jól esik viszont keveset iszom és nem igazán mozgok.
Mással volt hasonló? Nektek mi segített?
Elozo vagyok. Ha hazamegyek reggelig maximom kell menjenek a futotestek, 29 foknal kapcsolom csak ki. Paplan alatt meg ket pokroccal is takarozom.
Viszon juniusban, mikor kezd melegedni a lakas, 26-27 fokban majd megdoglok, olyan melegem van, vizzel locsomom az agyat ejszaka,hogy kibirjam a meleget!
Nagyon sovány lehetsz, nincs rajtad semmi védőréteg. Ugyanezzel a magassággal 63 kg vagyok és balettozok, szóval én se vagyok testes. Amikor 54 kiló voltam, már kilógtak a csontjaim, ekkor iszonyat stresszben napi 18 órát dolgoztam és enni se volt időm.
Kövessed meg egy kalóriaszámláló alkalmazással egy-két héten át, hogy mennyi is az az "eszem, amennyi jólesik". Napi 1600-2000 kalória között kellene, hogy legyen. Lehet, hogy kevés, amit elfogyasztasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!