Emésztés kihatása a szívverésre?
Figyelt kérdés
Lenne egy elég fura problémám, nem tudom másnak volt-e hasonló .
Egy ideje olyan problémám van, hogy néha étkezések után , elkezdek ilyen fura érzést érezni a köldökömtöl kicsit fel balra, mintha megállna az emésztés vagy meg akadna valamiben, és ilyenkor van az, hogy a szívem elkezd plusz dobbanásokat , ezt órával is tudom mérni , fekve általában rosszabb . Annyi hozzátartozik , hogy ezután általában jön bélgáz meg böfögés és kicsit jobb lesz a helyzet .
Voltam kardiologian , UH t is csináltak , EKG t mindent rendben találtak… mi okozhat ilyen tünetet? Nem jól működik a belem?
2022. nov. 27. 18:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!