Miért nem növok egy ideje? 7.osztály elején 152 cm voltam 8.osztály közepére 167cm lettem, viszont azóta szinte semmit nem nőttem. Most vagyok 9.osztalyos és a fiúknak kb 60%a jóval magasabb mint én,nagyon zavar. Mivel - >
"egyébként van egy rossz tartásom is, nem tudom ez befolyásolja-e a magasságom"
. Hát, eléggé.
Egyébként nőttél 15 centit jó másfél év alatt, valószínűleg több már nem leszel. Nem ezen fog múlni. Én is ekkora vagyok, volt kétméteres, 120 kilós kollégám, akinél sokkal magabiztosabb volt a kiállásom.
A súlyzózás meg nem befolyásolja.
Súlyzós edzéstől biztos nem állsz meg a növekedésben.DE amennyiben ha rosszul csináltad lehetséges itt pl,hát gyakorlatokra gondolok (deadlift,guggolás stb.)
Ammenyiben szabályosan csináltad,egyszerüen csak genetika.
Ha a szüleid is alacsonyak, mit vársz, úgy őszintén?
A barátom 165 cm, az öccse 167. Anyuka 150, apuka 175 körül. Mitől nőttek volna magasabbra, ha a szülők sem magasak?
Unokatesóm meg 194 - ott apuka 190, anyuka 182, még szép, hogy a fiuk is megnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!