Gondolkodás problémák?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban vettem észre, hogy egyre nehezebb a tanulás, és néha gondolkodni is megerőltető. Mitől lehet ez?
Alváshiány, vagy valami komolyabb? Eddig annyira nem volt szembetűnő, csak most hogy elkezdődött a tanév. Régen ezzel nem volt gond, 2-3x elolvastam valamit, el tudtam mondani szóról szóra. Meg eléggé feledékeny is vagyok. Van olyan, hogy fél perc alatt elfelejtek valami, nem is beszélve, ha hosszú távról van szó.
2010. szept. 29. 21:58
1/3 Plaga válasza:
Kiestél a ritmusból, ennyi a probléma. Majd visszarázódsz
2/3 anonim válasza:
El vagy szokva tőle. Jó példának felhozom az enyémet.
Ma folytattam a melómat augusztus óta. és nem elb*sztam az egész munkadarabot?:) köze nem volt ahhoz ahogy ki kellett volna h nézzen. Utána vissza emlékeztem és az újra megcsinált darab már jó volt.
3/3 A kérdező kommentje:
majd meglátom... ha 2-3 héten belül nem áll vissza meglátogatom az orvosom
2010. szept. 29. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!