Egyes lányok miért nem képesek normálisan használni a wc-t?
(Biztos vannak ilyen fiúk is, mielőtt betámadtok, de fiú wc-be nem járok, úgyhogy róluk nem tudok nyilatkozni.)
Nálunk a suliban minden wc-be 1 nagy guriga papírt tesznek, jóhiszeműen, hogy majd mindenki tép belőle. Ebből minden nap az van, hogy a lányok beviszik magukkal az egész gurigát, és 7-8 percet bent vannak, fotózgatják magukat, visszaírnak a szerelmüknek, megnézik a mekis akciókat, tököm tudja. Szóval vagy marad a zsebkendő, vagy kivárom, és lekésem az órámat. Komolyan olyan nagy kérés nem bevinni azt a szerencsétlen gurigát, hanem tépni belőle? Vagy legalább ha már vékonyf*sása van és mindenképp be kell vinnie, ne ott nézze már meg hogy mit adnak a moziban holnap könyörgöm. Igen tudom, vannak ennél sokkal nagyobb problémák is. Nekem is vannak. Csak ez így minden nap 2-3x eljátszva elég irritáló tud lenni.
Ilyenről még nem hallottam...
Legközelebb, ha sokáig kell várni a gurigára, kiabálj egyet: "Meddig sz*rsz még, Vivi?" Lehet, hogy hamarabb megkapod a gurigát.
Egyébként lehetne egy guriga minden fülkébe, dehát már azon spórolnak, amin lehet...
Alap lenne a fülkékbe rakni 1-1 gurigát....
Amúgy ilyenkor kopogj be, hogy másnak is kellene, légyszi netezzen máshol.
Vigyél magaddal wc papírt ha ekkora gond.
Amúgy nálunk középiskolában mindig telibe volt hugyozva a wc előtt a padlólap. Véres volt a wc ülőke. Nem húzták le a sz4rt. Stb
Sorolhatnám
Egyetemen is hasonlóakat láttam, mondjuk nem annyira gyakran. Tehát van rosszabb a papír hiánytól.
Ez legyen a legkisebb gondod, de komolyan. :(
Ha amúgy tiszta wc, akkor viszel pzst, és kész.
Nálunk alap volt a véres ülőke, körbepisált wc, ott úszott a szr... etc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!