Az "öregszag" milyen betegségekre utalhat egy 40 évesnél?
MILYEN az az oregszag? Komolyan kérdezem, sokszor hallok erröl, de soha nem tapasztaltam ilyet.
Viszont ha a férjed alap-illata megváltozott, feltétlen menjen orvoshoz, mert ennek könnyen igen komoly okai lehetnek, sok betegség jár megváltozozz testszaggal. Ha netán vizeletszag is van benne - akármennyire kicsit is - az vesebajra utaló jel.
Elsö körben a háziorvos - egy teljes vérkép más sokat mond -, ha nem nagyon juttok vele semmire, akkor belgyógyászhoz menjetek minden áron.
Csak a tapasztalatomat tudom leírni, nálunk is volt ilyen a férjemmel, pedig akkor mégy 40 alatt volt valamennyivel.
Akkor épp a "húst hússal" korszakát élte. Amikor ejszakás voltam, ezt a tipikus öregszagot éreztem hazaérve a hálóban.
Később más okból módosított az étkezésén, és ez a dolog azóta nem jelentkezett. Szóval lehet, hogy az étkezéssel és az anyagcserével függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!