Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami baj van velem?

Valami baj van velem?

Figyelt kérdés
24 vagyok fiú.... a helyzet a következő : tegnap elmentem egy adott helyre felvenni a céges autót.. a saját autómat ugye ott hagytam.. na most a céges autót az éjszakás műszak elvitte reggel mikor műszakot cseréltünk..ez normális... majd munka után jott értünk egy auto aki mindenkit haza vitt.. engem is... ( a saját autóm még mindig a telephelyen volt) ismerősöm mondta hogy mivel jöttél haza hát nem látom itt az autodat... válaszom : ohh itt van az.. csak mass hozott haza... majd este 8-kor jut eszembe hogy basszus!! az én autóm meg ott maradt!!! szóval gyalogolni kellett 2 kilométert... kivagyok égve? esetleg fáradt vagyok?? vagy mivan velem hogy elfelejtettem az autómat?

2022. nov. 20. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondterhelt vagy, vagy pedig annyira örültél a céges autódnak,hogy a tied eszedbe sem jutott.Legalább asznos dolgot csináltál, az egészséged érdekében gyalogoltál 2 km.-t.
2022. nov. 20. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Munkahelyen minden rendben? Szívesen csinálod? Szereted? Magánéletedben mizu?
2022. nov. 20. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Imádom, hogy annyira divatosak lettek a mentális/idegrendszeri betegségek, hogy az emberek már egy egyszeri feledékenység miatt is remegnek azért, hogy egy oldalon idegen, random emberek kitaláljanak rájuk valami betegséget. :D Tudod mit? ADHD-s vagy, tuti csak emiatt lehetett! Nyomás gyorsan a tiktokra mindenkinek elújságolni! Jövőhétre híres leszel. Csak ne felejtsd el kiírni, hogy "self-diagnosed", különben nem leszel népszerű!!
2022. nov. 20. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Nyugodj meg, a pillanat hevében ilyesmi bárkivel előfordul :DD
2022. nov. 20. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem nincs baj veled, nevess egy nagyot és kész.
2022. nov. 20. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Egy kicsit sűrű napok vannak mögötted, ezért az ember kissé szertelen,feledékeny. Nem nagy ügy, előfordul mással is.
2022. nov. 20. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Azaz napi 4 km sétát, te megterhelő gyaloglásnak tartasz 24 évesen ?
2022. nov. 20. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha 24 évesen megterhel a 2km séta, akkor ideje nekiállni sportolni valamit, meg szedj valami jó multivitamint! Ha nem továbbra is ilyen hamar fáradsz, vizsgáltasd ki magad!
2022. nov. 20. 12:32
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Ajjaj! Ez már az aggkori demencia!
2022. nov. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!