Nem akarok levenni mindent! Mit tegyek?
Már évek óta nem voltam orvosnál még azokra az idióta vizsgálatokra se amikor megmérik a magasságot meg ilyenek. Most a drágalátos nővérem elment hozzá és megcsináltatták vele azokat a dolgokat és azt mondták h akkor én is mehetek (1 hónap múlva). Tesómról még a melltartót is levetették. Én qvára szégyenlős vagyok. Senki előtt nem veszem le. Még anyám előtt se meg tesóm előtt se, meg a legjobb barátnőm előtt se. Sőt mondok jobbat, még a barátom/férjem előtt se fogom! De ha meg nem veszem le akkor elkezd magának ott bszakodni. Mit tegyek?
13/L
Már bocs, de miért kéne levetkőzni egy sima vizsgálaton? Mi köze a mellének a magasságához? Semmi! Nőgyógyásznál igen, egyébként nyugodtan maradhat a melltartó és a bugyi.
Viszont kérdező... abba ne éld bele magad, hogy soha nem vetkőzöl le... a nőgyógyászt te sem kerülheted el (ha pl. gombád lesz, az kibírhatatlanul viszket... elkerülni nem lehet, már bármikor kialakulhat, antibiotikumból, uszodában stb.). Előbb-utóbb a szex is érdekelni fog, az meg nem megy ruhában. El meg nem vesz senki, ha nincs szex. :) De ehhez még kicsike vagy, csak úgy mondom. :)
Ha mégis dokira kerül a sor, arra gondolj, hogy napi 20 ugyanilyet lát, semmi újat nem tudsz neki mutatni.
Hát én nem tudom. De megnézi a gerincét is meg mittudom én mit csinál. Ez akkor is lyan izé...hülye perverz vagy pedofil. Utálom az összes orvost még a védőnőt is.
Ha felnőtt leszek tuti h nem fogok orvoshoz járni. Max akkor elmegyek ha halálos betegségem lesz vagy valami. Nem értem minek kell ilyeneket csinálni...ha bajom lesz elmegyek. Addig meg hagyjanak békén.
Mi köze az egésznek ahhoz, hogy a nővéred nem volt, most meg igen?
Idáig letojtad, akkor most mi a dilemma tárgya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!