Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha esetleg hétvégén kevertek...

Ha esetleg hétvégén kevertek valamit az italomba akkor meghalhatok akár most is?

Figyelt kérdés
Hétvégén buliban csak vodkat ittam, annyit amennyit maskor is szoktam, megis annyira kiutott es annyira rosszul voltam, hogy megfordult a fejemben, hogy valami mas is kerult a szervezetembe. Masnap olvastam, hogy az alkohol es a drog keverése halalos is lehet. Azóta panikolok... Mar jobban vagyok, de még nem az igazi, vannak gyomorpanaszaim pl de ez mar lehet a szorongás miatt is. Nem is biztos, hogy ez történt, de ha megis akkor igy 3 nappal később mar megnyugodhatok?
2022. nov. 9. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gond lenne az már rég kijott volna. Semmi baj nem lesz.
2022. nov. 9. 00:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Egész vasárnap nem tudtam aludni olyan rosszul voltam, es ilyen rosszulletet sose erztem még, több alkohol mellett se. De egyébként se ittam sokat, utalok másnapos is lenni, mindig figyelek es 90%-ban masnap se szoktam érezni semmit. Tegnap mar tudtam pihenni, de meg mindig faradtnak, gyengenek érzem magam és kozben panikolok, hogy mi van, ha megittam valamit amit nem kellett volna es belehalok. Tudom, kicsit tulparazom, de megijedtem, hogy azt se tudom mi bajom van.
2022. nov. 9. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Már semmi bajod nem lesz.
2022. nov. 9. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire vagy érzékeny az alkoholra sokminden befolyásolja. Lehet, hogy eddig ettől a mennyiségtől nem voltal rosszul, de most igen.

Eleg ha faradtabb vagy, máris jobban kiüthet.

Vagy lappang benned valami betegség attól van hanyingered és emiatt voltál érzékeny az alkoholra. Semmi gond nem lesz veled, az ilyen szerek rövid időn belül okoznak gondot, nem napokkal később.

Már a pániktol vagy rosszul.

Mindenesetre az italodat sose hagyd felügyelet nélkül.

2022. nov. 9. 00:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet az is, hogy faradtabb voltam, meg egy picit a torkom is fáj es folyik az orrom, ez is igaz.. Lehet, hogy emiatt nem bírtam úgy az alkoholt. Abszolút nem ittam sokat. 3 felest meg egy koktélt, jó minőségűt, nem egyszerre es ettem is elotte, meg ittam közben vizet is. Lehet, hogy paranoiás vagyok, csak nem értettem mitől vagyok olyan rosszul, amit nem indokol az alkohol mennyisége. De igazából igen, erre voltam kivancsi, hogy par oran belul okoz gondot, vagy akar napokkal kesobb is lehet valami mellekhatasa attol fuggetlenul is hogy mar ki kellett urulnie a szervezetembol
2022. nov. 9. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Most is hétvége van. Ha még élsz, akkor legfeljebb összeszedtél vmi vírusos gyomornyavalyát és azért szenvedtél jobban. Az alkohol és a drog együtt rövid időn belül lehet halálos, nem napokkal később.
2022. nov. 12. 22:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez történt, hasmenesem is volt utána, dugul az orrom, faj a torkom. Nem vészes, de valószínűleg ez lappangott bennem es ezért voltam rosszul a buli utan. Koszonom a válaszokat!
2022. nov. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!