Másoknak is fáj a kisgyermekkorban beadott oltás, így felnőttként is?
Tudod, arról beszélek aminek a nyoma a mai napig ott virít.
Nekem pl ha megnyomom erős nyilaló fájdalmam van. Míg a másik karomon ugyan ott megnyomom nem érzek semmilyen fájdalmat.
És amúgy, ez így jó? (24 éves vagyok)
A BCG oltás helye beadás után sem fájhat. Rövid ideig okozhat csak kisebb panaszokat. Mindig a bal felkarba adják, és a helye látszik évtizedek múltával is. Kinek jobban, kinek kevésbé.
Nem lehet forrása/oka fájdalomnak.
huha.
akkor ezek szerint nekem nem jó valami?
mert megnyomkodom picit elkezd nyilalóan fájni és utána még pár percig érzem a fájdalmat. Azt hittem ez mindenkinél ilyen
elkéne mennem vele orvoshoz? bár alapvetően nem szoktam nyomkodni egyáltalán, sőt... sokszor a fejembe sincs hogy amúgy ott van egy ilyen oltás utáni heg, csak így ma megnyomtam azt éreztem hogy fáj abból született meg a kérdésem :D
Nekem épphogycsak látszik valamelyik oltásnak a helye, nemtom melyiknek a sok közül, de nekem nem fáj. Covid oltás helye fájt egy ideig de már nem.
7-es pedig biztos kaptál, kötelező volt már akkor is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!