Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyamatosan...

Mit tegyek ha folyamatosan azt érzem hogy berugva kell lennem?

Figyelt kérdés
Életemben eddig egyszer ittam.Az is vagy 2 éve.Nem tudtam a határt(most 17 vagyok kb 2 hét múlva leszek 18)"apa" alkoholista volt amikor velünk élt.nem tudom mennyire lehet ennek köze.A másik hogy depressziós vagyok,szorongással,halucinációkkal stb szóval gyógyszereket szedek amikre nem szabad inni.Mégis mit tegyek?nemsokára semmi se fog utamba állni hogy kedvemre ihassak.
2022. nov. 7. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Mi történik nem sokára? Mi nem fog többé az utadba állni?

Az egyedüli személy aki gátol téged a leszokásban az te vagy.

Ki akarná jobban megmenteni a saját életed mint te magad?

Az alkohol ideiglenes megoldás, légy felnőtt és dobd el ezt a szart és vedd kezedbe az irányítást. Ha szorongsz, halucinálsz akkor fordulj orvoshoz, vagy egy közeli családtaghoz aki segít a jó ut elindulásában

2022. nov. 7. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy nem az alkohol itt a fő baj, hanem a lelkiállapotod. Nyilván ne igyál, de fontosabb, hogy a lehető legjobb állapotba hozd magad mentálisan. Szerintem koncentrálj a gyógyulásra, mert sokszor van a gyógyszereken kívül is más út, és ha azon indulsz el, sokkal jobbak lesznek a kilátásaid. Végül is fiatal vagy, előtted az egész élet.

Tudom, hogy nehéz,de harcolj magadért.

2022. nov. 7. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul leszel ha antidepresszánsra/ antipszichotikumra alkoholt iszol. Ez tartson vissza.
2022. nov. 7. 18:35
 4/6 qkker1 ***** válasza:
51%
Megjött az anyja után a 17 éves alkesz lánya is!
2022. nov. 7. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Háziorvosod be tud utalni pszichológushoz ill az iskolapszichológussal is beszélhetsz
2022. nov. 7. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Mi vagy te, labda?
2022. nov. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!