Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegy szőrtelenítése az...

Anyajegy szőrtelenítése az egészségre nem ártalmas módon?

Figyelt kérdés

Az arcomon, a szám felett van egy anyajegy, és nagyon zavar, hogy minden nap kinő rajta annyira a szőr, hogy le kell borotváljam, különben látszik. (igen, tudom, nem tesz jót neki, de kisollóval már nem tűnik el teljesen, és nem tudok így élni)

Esetleg lézeresen el lehet távolítani róla a szőrt mondjuk egy bajusz kezelésnél? Vagy van vmi konkrétan anyajegyekre specializált szőrtelenítés?

Utánanéztem, konkrét választ nem kaptam, csak azt, hogy elvileg nem lesz tőle bőrrákos az ember ( [link] de mégis a lézeres kezelők oldalán azt írják, hogy le takarják ezeket.

2022. nov. 6. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben leszedetném az anyajegyet, a gyógyulás után intézném a szőrtelenítést (ha az anyajegy eltávolításával nem oldódik meg a probléma.
2022. nov. 6. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálma fiatalon kivágtak 2 anyajegyet a jövőbeli borotválkozás miatt. Olvass utána az opcióknak, mert heg maradhat a "műtét" után.
2022. nov. 6. 17:54
 3/4 anonim válasza:
100%
Nem fogják tudni leszedni. Az anyajegy magában egy kockázat, piszkálni nem érdemes, mindenáron távolíttasd el. Heg maradhat, de sokkal kevésbé lesz feltűnő.
2022. nov. 6. 18:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, annyi a probléma, hogy úgy érzem eléggé a kinézetem részévé nőtte ki magát ez az anyajegy, így nagyon nem szeretném eltüntetni. Abszolút semmilyen másik módszer nincsen? Ráadásul egy heg nem festene túl jól egy olyan helyen, amit nem tudok eltakarni.
2022. nov. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!