Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Korpásodás elleni sampont...

Korpásodás elleni sampont keresek. A Nizorált kicsit drágának tartom 4000ft-ért. Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

2022. nov. 6. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
2022. nov. 6. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Lidlbe van Cien korpásodás elleni ,eddig csak az,régen a Garniernek volt egy zöld korp.ellenije ,de azt már nem kapni, csak rendelni tudod
2022. nov. 6. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Száraz vagy zsíros korpás? Nekem száraz és a Balea (dm márka) korpásodás elleni samponja bevált. Zsírosra (tiniként azzal küzdöttem) egyszer head&shoulders-t használtam, de az teljesen kiszárította a fejbőrömet, szóval azt nem ajánlom annyira.

Tudni kell még, hogy a samponoknál van, hogy több hétbe telik, mire hat és segít is, ezért kitartónak kell lenni, több hetet adni a kipróbált samponnak.

2022. nov. 6. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

2. Vagyok ezt rendeld meg ,1hajmosas utan nem leszel korpas! Kb egy percig hagyd allni a hajadon

Ez a szaraz (feher)korpara jo

2022. nov. 6. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2022. nov. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!