MCSzTom kérdése:
Így kéne kinéznie 11 naposan a tetoválásomnak?
Figyelt kérdés
Egészen pontosa 11 napja tetováltattam. 60órát volt rajta a fólia(tapadós). A fólia levétele után még kentem bepanthemmel 6napig úgy tűnt teljesen lehámlott már nem is viszketett így úgy döntöttem(egyébként addig kentem amig a tetovalo mondta hogy kenjem) áttérek a testápolóra. 3 napja kenem testápolóval de még érzem hogy egy-két helyen kitüremkedik es néhol picit hámlik még. Valamint még a felülete is picit fényes néhol. Bajt csináltam vele hogy áttértem testápolóra? Ezek normális dolgok hogy 11napon fényes és kitüremkedik valamint hámlik még egy picit? Esetleg visszatérjek a bepanthemre vagy már csak ártanék vele?2022. nov. 2. 20:37
1/3 anonim válasza:
Elég a testàpoló már, azért fènylik mert ott a friss bőr. Teljesen normális.
2/3 anonim válasza:
Az en sztorim:
Tetovalas utan haza, folia le, Bepanthen, este folia vissza, hajnalban foliacsere (mosas es szappanozas szuper gyorsan, papirtorlovel szaritva, Beparhen kenocs), reggel folia le, nappal szabadon, par orankent a Bepanthen, napkozben egyszer mosas+szaritas (de csak gyorsban).
Fentiek 3 napig, azutan nem foliaztam estere sem, lassan napi tobbszor mostam, es kentem. Aztan mindent csokkentve begyogyult.
Meg egyszer: a mosas nem hosszas aztatas, hanem vizet, szappanoz, vizez, felitat.
2 het utan visszamentem, tetovalo mesterem mondta, hogy jol jartam el, mert gyonyoru a tetovalas (tenyleg az a mai napig).
3/3 anonim válasza:
Testapolot soha. Bepanthen, nyaron naptej. De a testapolo nem valo ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!