Paraffinolaj használata fülbe?
Fül-orr gégészeten paraffinolajat írtak fel, hogy azzal csepegtessek a fülembe időnként.
A gyógyszertárban kaptam egy kis üvegben és hozzá csepegtetőt is, de enm tudom, pontosan hogyan kell használni.
Illetve csepegtetés után hány percig kell várni, mielőtt kitörlöm a fülem?
Köszi, viszont abban sem vagyok biztos, hogy jól használom a csepegtetőt.
egy ilyet kaptam az üveg olaj mellé.
A műanyag részt ugye húzzam rá a csepegtető vastagabbik végére, és a vékony fele megy a fülbe. És adagolás közben meg kell nyomnom a műanyagot, ugye?
Még nem kellett ilyet csinálnom.
Rosszabb ugye nem lehet a helyzet?
Lehet, hogy ideiglenesen jobban eldugul a fülem?
Értem, köszi :)
Ha ezt most úgy fogom érezni, hogy segít, ettől függetlenül érdemes lesz majd elmennem a fül-orr gégészetre valamikor?
Akkor legalább maradandó következmény nem lesz.
Az a furcsa, hogy eddig soha nem volt a fülzsírral gondom, csak most kötöttem ki a fül-orr-gégészeten 30+ évesen. Mitől lehet? :(
Nyilván termelődött fülzsírom, de mindig ki tudott ürülni. A hallójárat bemenetéig mostam meg finoman. Ha rossz lenne a módszerem, akkor már eddig is lett volna probléma szerintem, de létezik, hogy 10-20 év kell hozzá? Ezt azért nem hinném.
Nem marad bent, én nem parafinolajat használok, hanem van kád, és forró fürdőnél minden alkalommal szoktam "merülni" úgy egy két percig. Ez bőven elég arra, hogy feloldja a fülviaszt és a fürdés után egy két órán belül "megindul mint a takony" és kiömlik.
Felejtsd el a zuhanyzást te is és szerezz egy kádat!
Üdv! A Nyulas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!