Munkavégzés bőrbetegséggel lehetséges?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen munka az, ahonnan elutasítják az embert, ha bőrbetegsége van? Pl kiterjedt ekcéma, pikkelysömör. Konkrétan az érdekelne, milyen állásra nem érdemes így jelentkeznem? Élelmiszerüzlet emiatt kizárva? Troll válaszokat nem kérek, inkább tapasztalat érdekelne.2022. nov. 1. 19:22
1/9 anonim válasza:
Sztem pl egészségügy, éttermi állások, élelmiszer eladó. Nekem is nagyon száraz a bőröm, de megpróbálom helyrerakni, mert szeptemberben akarok jelentkezni gyógyszertári asszisztens képzésre. Fürdőkrém, kesztyű éjszakára, egy rakat krém. Remélem jó lesz
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, a legjobbakat kívánom!
2022. nov. 2. 14:27
3/9 anonim válasza:
Köszönöm, neked is a legjobbakat! ;)
4/9 anonim válasza:
Gyógytornász felvételinél úgy tudom, kizáró ok volt régen. Nekem "libabőröm" van (keratosis pilaris), ez is elég csúnya tud lenni, és kellemetlen tapintású.
5/9 anonim válasza:
Francba... gyere rendbe bőröcske...nem tudok most mást magamnak elképzelni...nem volt ilyen száraz a bőröm, csak sokat mosogattam
6/9 A kérdező kommentje:
Kiemeltem kérdésem, hátha tud valaki biztos információval szolgálni.
Szerintetek bármilyen emberekkel kapcsolatos munka (eladó, ügyfélszolgálat, recepció stb) emiatt esélytelen már a felvétel is, vagy csak undorral távoznának a vevők, és emiatt rúgnának ki?
2023. febr. 17. 09:38
7/9 A kérdező kommentje:
Látványos bőrbetegséggel, akik dolgoznak, tudnátok tapasztalatot megosztani velem? Nem bámulnak meg, közösítenek ki?
2023. febr. 27. 22:17
8/9 NTBS válasza:
Néhány munkakört kivéve bárhol. Az emberek nagyobb része felöltözve dolgozik.
9/9 A kérdező kommentje:
Ami az én problémám, az komplett felöltözve is látványos. Nem hordhatok csadort vagy burkát.
2023. febr. 28. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!