Miért lesz egyre pattanásosabb a bőröm? 28 éves vagyok.
Nem zsíros a bőröd véletlenül? Milyen erős a fűtés nálatok?
Nekem pl. zsíros a bőröm alapból, és ha erre még rátesznek egy lapáttal, hogy befűtenek alaposan (panel), és mondjuk ezt éjjel, amikor alszom, és nem szellőztetek, akkor szokott lenni, hogy ugye olyankor jobban izzadok, de ébredésig nem tisztítom, addigra már viszont elkezdhetnek alakulni a pattanások, mert por is van (Budapest lévén), eltömődnek a pórusok itt-ott, aztán előjönnek a pattanások.
Csak egy tipp, ez saját tapasztalat.
Utolsó válaszadó:valószínű azért lettél pattanásos,mert méregtelenít a szervezeted,és így jön ki a méreg. Ez normális,el kell múlnia.
Kérdező:de attól is lehet sok pattanás,hogy sok a méreg a szervezetedben,és így jön ki.Ha méregtelenítesz,akkor még fog jönni,de utána elmúlik.
Budapesten mindegy, hol laksz, akkor is szennyezett a levegő (én egy külvárosi parkos lakótelepen lakom, és mégis.
Azt tanácsolom pluszban, hogy próbálj olyan gyakran szellőztetni, amilyen gyakran tudsz, én tegnap este, míg neked is írtam a választ éjjel, még sütöttem, kicsi konyha, képzelheted, de majdnem végig nyitva volt az ablak, és a szobámban most is nyitva van az ablak, úgyhogy nem lesz nagyon melegem, nálunk van hőfokszabályozó, de nem piszkálok hozzá, mert hol rendesen fűtenek, hol meg alig, úgyhogy inkább hagyom, amin van, és ablakot nyitok.
Arctisztításra, ha érdekel, kipróbálhatod az én saját ötletemet, amit akkor szoktam, amikor intenzívebben zsírosodik a bőröm, mint most neked.
Ez úgy néz ki, hogy egy kávéscsészébe összekeverek egy kis tejfölt, egy kis mézet, egy kis citromlét, felkenem az arcomra, hagyom kicsit száradni rajta, kb. fél óra, és vízzel lemosom (se szappan, se más, csak víz). Ha valaki hülyeségnek tartja, lepontozhat, de nekem bevált, kozmetikai kencéknél meg bőrgyógyászati készítményeknél is jobban :-D
A csokit nem árt ritkítani viszont, ahogy írták, attól is lehet, ünnepek vannak, tudom, de legalább otthon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!