Miért van mèg mindig hasmenésem időnként az egyiptomi utazás óta?
Szeptember első hetében elutaztunk Egyiptomba. Ott elkaptam egy hasmenős vírust. ami szörnyű volt. Napi 10-20 hîg széklet, görcsök. Ott kaptam infúziót és Antinál gyógyszert, amitől meggyógyultam. Hittem én. Azonban azóta heti 3-4x van hasmenésem. Nem olyan, mint ott, hanem napi 1 híg széklet. Nem tudok másra gondolni, mert azelőtt sosem állt fenn ez a probléma. Van, hogy napokig normális a végeredmény, aztán újra hasmenés. Az orvosom probiotikumot javasolt, szedtem, de nem változott. Lassan 2 hónapja tart. 😔
24/nô
Nyugi, hasmenéses vírus után nekem szinte mindig hónapok kellenek, hogy teljesen rendbe jöjjön újra az emésztésem. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Persze ettől független kérj széklettenyésztést, ha szeretnél.
Ha az orvossal jó a viszonyod akkor bármit lehet tőle kérni. A mi orvosunk is felírt már olyan vérvételeket, amik nem kellettek (csak szerettünk volna egy átfogó nézetet az egészségünkre).
A probiotikumot minimum 2-3 hónapig kell szedni és nem mindegy, hogy melyiket. Azt viszont, hogy melyiket azt nem tudom megmondani, mert attól függ, hogy a te bélflórádban mi borult fel. Sajnos tenyésztés híján ezt csak te tudod kitapasztalni. Nekem a Swansonnak jött be a probiotikuma, de lehet neked más lenne. Emellett kell a sok prebiotikum is, vagyis a rost. Egyél rostos kajákat minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!